VELJIN ČOVEK UTERAO STRAH U KOSTI JOVANI! Jeremić: Ako mi se nešto dogodi, neka me Srbija upamti kao heroja!

0

Jovana Jeremić je u posljednjih godinu dana postala najpoznatija voditeljka ui Srbiji a ljudi je pamte po nekim izjavama koje su prilično šokantne. Radi se o ženi koja nema dlake na jeziku i koja svoje mišljenje uvijek iznosi javno bez pardona i koja je puna samopouzdanja.

Jovana je godinama radila na TV Hepi a onda je prešla na TV Pink vlasnika Željka Mitrovića na kojoj vodi jutarnji program. Ona u svojim emisijama obrađuje sve aktuelne teme od politike do rijalitija a upravo je njena prepirka sa starletom Majom Marinković postala javna i zbog nje su Jovani upućene i prijetnje kako se tvrdi od bilsikih saradnika Velje Nevolje.

Jovana  je objavila prijeteće poruke koje je dobila i rekla da se onaj koji joj je pisao pozvao na Tamaru Đurić koja mu je navodno dala Jovanin broj. Poruke dobija već tri dana a u njima to nepoznato lice brani Maju Marinković koju je Jovana otvoreno prozvala prostitutkom. Voditeljka je rekla da se njeni stavovi i mišljenja neće promijeniti i da se ne boji  nikakvih prijetnji jer zna da će je država zaštititi.

Istakla je da one djevojke koje su navikle da preko mafije istjeruju neku svoju pravdu poput Maje Marinković to neće moći da rade preko Jovane Jeremić jer je ona simbol svega što je čestito i pošteno u Srbiji. Jovana je otišla i korak dalje pa je sebe nazvala simbolom slobode, istine, pravde i neustrašivosti. Ona je ovaj sluičaj prijetnji prijavila policiji i ne boji se nikoga a u slučaju da joj se ipak nešto desi željela bi da je Srbija pamti kao heroja. Šta vi mislite o oovme?