“Veliko vam hvala na POKLONU, vraćamo ga” VELIKI ŠOK NA SVADBI, ljudi osuli paljbu po Ratku-mladoženji..

0

U nastavku ovog vikend članka malo govorimo o svadbama i venčanjima, koji su svakako kruna uspeha jedne ljubavi, kako u svetu tako i na prostoru celog Balkana. Ovde su svadbe itekako drugačije, i kada se neki stranac nađe na njoj, jednostavno mu nije ništa jasno. Od izbora muzike, pa do pregršt hrane, kojhu verujemo nisu nikada videli u tolikoj količini na jednom mestu. 

Također, ono što nisu nikada viđali jesu koverte, koje svako očekuje, jer se na taj način osim poklona, pomaže mladom paru da lakše podnese troškove same sahrane koji nekada znaju biti i više nego visoki. Baš o tome govorimo u nastavku našeg današnjeg članka. 

Ovde se također radilo o velikom venčanju, a na svadbi je jedan par doživeo i više nego neugodnu situaciju. Naime, oni su umesto koverte doneli poklon, dok su svi ostali kao po starom dobrom običaju donirali koverte, i njima je u tom trenutku bilo pomalo i neugodno. 

Ono što je njih definitivno zaprepastilo jeste to, da ih je mladoženja kada je video da fali njihova koverta, pozvao čoveka u stranu i zamolio ga da spremi kovertu, jer njima ne trebaju pokloni. Kada je čovek rekao da nema kod sebe dovoljjno novca, on je rekao da je uga noć, i da ode do bankomata te da će ipak sačekati. Čovek naprosto nije mogao verovati šta je upravo čuo svojim ušima. Vaša mišljenja o svemu ovome?

Preporučujemo