VELIKI ŠOK-BOGDAN JE PRIJE CECE BIO U VEZI SA OVOM LJEPOTICOM! Desilo se odmah nakon RAZVODA, lijepa je kao ANĐEO! NEĆE NI BOGDAN SVAŠTA (FOTO)

0

Jedna od glavnih tema zadnjih nekoliko dana, kada je naša estrada u pitanju je svakako nova ljubavna veza popularne pjevačice Cece Ražnatović, čiji je ljubavni život nakon ubistva njenog supruga Željka Ražnatovića Arakana uvijek bio pod velom tajni, mada su je mediji povezivali, tu i tamo sa nekim muškarcima. Ipak, ovoga puta se ona i javno u nekoliko navrata pojavila u javnosti sa svojim novim dečkom, Bogdanom Srejovićem, koji je inače menadžer jednog beogradskog restorana

Naravno da se odmah htjelo saznati sve o Cecinom dečku, pa se tako saznalo da je on i prije Cece imao neke ljubavi u svome životu, pa je tako bio i u braku sa sadašnjom djevojkom pjevača Saše Kovačevića, Zoranom Tasovac, sa kojom ima i kćerku, a nakon Zorane, Bogdan je par godina bio i u vezi sa  arhitekticom i dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom se zabavljao do 2018. godine.

Naime, nakon što se Srejović razveo od sadašnje djevojke Saše Kovačevića, Bogdan je posle nekog vremena otpočeo novu romansu sa brinetom, sa kojom je bio u ljubavi oko dvije godine.

Svjedoci kažu da se u te dvije godine Bogdan i Vladana nisu odvajali jedno od rugoga, a ona je prema nekim izvorima bila i veoma blizak sa njegovom kćerkom. Idila između Srejovića i Vladane trajala je, kao što je i spomenuto, do sredine 2018. godine, nakon čega su na miran i civiliziran način odlučili da raskinu. Kako navode ljudi bliski Bogdanu i on i Vladana su shvatili da između njih dvoje jednostavno više ne ide, te su riješili da stave tačku na njihovu vezu

 

Preporučujemo