Veliki haos u porodici Živojinović, SVE OTKRIVENO: Evo ko je dolazio kod PRIJOVIĆKE dok je Filip bio na putu – Ovo joj nije trebalo, BRENA NA IVICI LUDILA! (FOTO)

0

Na našoj estradi se stalno spominju kojekakvi skandali i tračevi o estradnim zvijezdama. Jedna od najslavnijih zvijezda na našim prostorima je svakako Lepa Brena i ona se stalno nekako provlači po naslovima novina i portala, a to se povećalo otkako je njena snaha postala slavna pjevačica po imenu Aleksandra Prijović.

Kao što to inače biva, mediji sad još više vrše pritisak na ovu slavnu porodicu nakon njenog proširenja, pa se iz toga daju izvući kojekakvi zaključci ili formirati neke interpretacije koje možda nisu najtačnije ili najurednije prema tim osobama. Koliko god mi htjeli, nekad zaista ne možemo izbjeći neke detalje koji djeluju važno. Tako su mnogi fanovi Prijovićke i njenog muža Filipa bili zatečeni kad su saznali da je Aleksandra nedavno zvala policiju da otjera i privede neke paparazzi fotografe koji su je smarali kao što to inače biva sa zvijezdama. Ovi ljudi imaju takav posao i to dovodi do uznemiravanja.

Zaista postoje svakakvi slučajevi kada se slavne ličnosti nađu pod pritiskom fotografa koji ih non-stop prate i uvijek ih uspiju uhvatiti u lošem izdanju ili naljutiti, pa onda ta slavna osoba lošije izgleda u očima javnosti. Ni Aleksandra nije imuna na ovo, ali ono što brine fanove je drugi mogući razlog zvanja policije.

Naime, Filip je tih dana bio na putu dok je Aleksandra bila kod kuće sa svojim menadžerom. Fanovi i mediji špekulišu da je Aleksandra možda pokušala da sakrije aferu s menadžerom, jer vjeruje se da paparazzi uvijek nanjuše kad se nešto dešava što bi moglo biti udarna priča.

 

 

Preporučujemo