Velika zvijezda 90-ih se udala posle OSAM DANA POZNANSTVA, uslijedio je bolan kraj- ZBOG SVEGA OSTAVILA MIKROFON I SADA JE PROFESOR-Nikada nećete pogoditi o kome se radi (FOTO)

0

Snežana Berić ili Ekstra Nena kako je poznata na estradi je devedesetih bila velika zvijezda, ali se u jednom trenutku povukla sa scene i totalno odrekla i karijere i mikrofona, jer je u životu imala mnoge promjene i prepreke. Kada je ljubav u pitanju, taj je dio svoga života uvijek krila, te je rijetko kada govorila na tu temu. Ona se 2009. godine udala za dr. Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Željeznice Srbije”, a mnogi su ostali iznenađeni kada je priznala da se udala nakon samo osam dana poznanstva, a na tu temu je jednom prilikom rekla i ovo:

” Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k’o latino serija”. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, također, u akademskoj oblasti ”

Ipak, taj je brak pukao nakon manje od godinu dana, a razloge zbog čega se to desilo pjevačica nikada nije iznijela u javnost i samo je nakon nekog vremena rekla da je bila u braku i na njenu žalost jako kratko, ali da kada se ne podudaraju iste dimenzije, da se onda treba razdvojiti.

Ekstra Nena sada više od 10 godina radi na fakultetu kao profesor, a za sebe kaže da misli da je dobar pedagog, te da joj je osnovni cilj da se njeni studenti ne nerviraju, već da nešto nauče.

 

 

Preporučujemo