Velika tuga! SIN DRAGANE NE ŽELI DA SE ZNA KO MU JE MAJKA..Evo zašto mladi zavodnik to radi! PEVAČICA PRIZNALA SVE…ŠOK!

0

Danas malo o Dragani Mirković, koja je svakako jedna od top 10 pevačica svih vremena na ovim prostorima. To je devojka koja je krenula sa karijerom sredinom 80 ih godina prošloga veka, i koja je definitivno pokorila sa svojim prvim albumom tadašnju Jugoslovensku celu scenu. 

“Luče iz Kasindola”, je dobila odmah nadimak, a kako je izdavala albume, sve je više i više rasla njena popularnost, koja je bila nestvarna u to vreme. Punila je stadione i dvorane kao od šale, a onda je početkom 90 ih godina se udala, i jako brzo se presella u Beć u Austrijhu, jer joj je suprug Toni imao jako dobro razvijen biznis sa luksuznim automobilima. 

Dobili su dvoje dece, žive kao u bajci u velikoj vili, a izzgleda kao poput najlepših Holivudskih priča. Njena ćerka se bavi muziciranjem, ide na višu muzičku školu, dok je sin koji je tek nedavno postao punoletan i bavi se auto trkama, što ddragani nije nikakako drago, ali ga podržava u njegovom sportu. 

Mirko je tako nedavno dao intervju u kojem je rekao da želi da ga ljudi znaju p onjegovim sportskim uspjesima, a strašno ga nervira kada ga gledaju kroz prizmu toga, da je on sin popularne pevačice Dragane Mirković. Da li se vi slažete sa razmišljanjem Draganinog sina? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučujemo