Velika tajna svadbenog poklona: Reči koje joj je na venčanju SVEKRVA uputila sledile su Cecu Ražnatović i DANAS IH PAMTI! (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji a mnogi je zovu i srpskom majkom a taj nadimak je dobila kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana u devedesetim godinama koje su u našoj regiji bile jako turbulentne.

Arkan je tada bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i to uprkos činjenici da je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac i svojim uticajem je obezbejedio i Ceci veliku popularnost. Njihovo vjenčanje koje je održano po starim srpskim običajima u medijima je predstavljeno kao svadba vijeka a tada je Arkanova majka novoj snahi poklonila nešto što se smatralo stvari koja krije veliku porodičnu tajnu.

Radilo seo dukatu koji je u vlasništvu porodice odvajkada a koji datira iz 1700. godine. Slavka Josifovski je tada darujući Cecu rekla kako je daruje zlatnim dukatom koji je pripadao njenoj prababi a Željkovoj čukunbabi i poželila je da im brak bude sretan i dugovječan. Inače ovo vjenčanje je imalo i direktan televizijski prenos a mlada je na sebi imala vjenčanicu koja je koštala sto hiljada maraka.

Dar koji je dobila od svekrve je i za Cecu imao veliku važnost i shvatila ga je kao porodično naslijeđe pa ga je proslijedila svojoj snahi Bogdani kada se ona udala za njenog sina Veljka. Pored dukata Bogdana je dobila i Cecinu vjenčanicu koja je njoj bila prilagođena i koju je nosila na crkvenom vjenčanju. Inače o Cecinoj svekrvi  se ne zna puno i dok je Arkan bio živ pričalo se da se samo nje boji i da drhti pred njom ali je moguće da je to bilo iz poštovanja i ljubavi a ne od straha.

Preporučujemo