VELIKA SVAĐA IZMEĐU ĐORĐA DAVIDA I MILIJA- UHVATILI SE ZA VRATOVE- David ga optužio za namještanje U GRANDU- POPOVIĆ MORA DA DONESE TEŠKU ODLUKU- MIJENJA SE ŽIRI GRANDA

0

Đorđe David optužio je Aleksandra Milića Milija da šteluje mikrofone svojim kandidatima kako bi zvučali bolje od ostalih, a nakon toga je nastao čisti haos u emisiji, a  o tome je David rekao sljedeće: “To što kažem tamo ili uradim je sve u žaru borbe za kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje ili vidi. Ne želim da ulazim u to da li je Mili pogriješio ili je u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će ocijeniti ko je u pravu”, ispričao je roker.

Dalje u svojoj isšpovijesti roker je otkrio: “Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo poslije i da li sam sa još nekim pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam se izvinuo nakon snimanja – nisam. Saša Popović je bio na Milijevoj strani oko cijele te priče vezane za štelovanje mikrofona, a za to mogu da kažem samo super i divno”

David je rekao da se ne plaši da Mili može da ga istjera iz žirija, jer on svoj posao radi časno i pošteno, ali i ako ga otkače, opet će imati šta da radi, te je još i dodao:” O mom opstanku u žiriju će odlučiti članovi produkcije, a to je na prvom mjestu Saša Popović, pa tek onda Mili, a zatim Snežana Đurišić i još jedan čovjek. Nije to ekipa ljudi koja se oslanja samo na jednog čovjeka ili samo na Milija, to je ekipa od više ljudi. Mili nije glup, on ima osjećaj da čuje ko je dobar, a ko ne”

Preporučujemo