VELIKA FOLK ZVIJEZDA 90-ih SE BAŠ PREPOLOVILA- Imala je 115 kilograma, a za pola godine je izgubila 52 kg- OVO JE NJEN JELOVNIK (FOTO)

0

Pjevačica Anica Milenković, folk zvezda devedesetih godina, uspela je za šest mjeseci da smrša 52 kilograma. Ona je postala popularna kada je imala samo 13 godina sa svojim velikim hitom ”Na lančiću ime tvoje” a kada je bila na vrhuncu karijere preselila se u Ameriku a tu je na kraju nabacila čak 115 kilograma, a za taj period je rekla: ”U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam prije 12 godina rodila kćerku Barbaru, uspjela sam da oslabim, a onda je uslijedila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implantat kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim”

Kada je njen sin počeo da se oporavlja i kada je počeo da čuje i da govori, tada se i pjevačica malo više posvetila sebi, te je za šest mjeseci uspjela da sebi promijeni život te da si vrati liniju kakvu je imala u mladosti: ” Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod ljekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Addemi. Rekla sam sebi: “Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom”. Tada je počeo da mi se mijenja izgled, ali i život, Sa njenom ishranom sam za kratko vrijeme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma i idem polako ka tom cilju”

 

Priznala je da nikada nije mogla bez hljeba i bez slatkog, ali da nakon sedam dana po savjetima nutricioniste više nije imala problem sa time. Prva tri dana, priznaje, bila su joj najgora, ali joj Klaudija nije dala da odustane, a već nakon tri dana se počela osjećati bolje, te sada kada se pogleda u ogledalo vidi zdravu ženu. A ovo su obroci koje jede Anica Milenković:

Doručak: Omlet ili dvopek sa marmeladom, a ponekad ovsene pahuljice.

Ručak: Uglavnom jedem mesoj i salate. Na primer ribu, teletinu ili morske plodove sa povrćem.

Večera: Supa, rijetko sendvič.

TRIK SAVJET: Trudite se da svakodnevno imate kardio vježbe ili bar tri puta sedmično.

 

Preporučujemo