VELIKA DRAMA na Goliji! Vukosav poterao ovce sa ispaše, ugledao STRAŠAN prizor – jedva izvukao živu glavu (FOTO)

0

Danas se bavimo Balkanskim fenomenima, i legendama koje kruže po Balkanskim vrletima, o velikim medvedima i životinjama koje se jako retko pojavljuju u javnosti. Verujemo da ste svi čuli za priču iz Bosne od pre par godina kada je jedan bosanac se sukobio sa medvedom i to goolim šakama. Medved je izvukao deblji kraj i na kraju je pobegao. 

Današnja priča nam stiže iz Srbije, gde se desila skoro ista ili slična stvar. Selo Devići, podno Golije je bilo centar ovog dešavanja, akda je jednog starijeg čoveka koji je vraćao ovce svoje sa ispaše napao medved, i on je jedva izvukao živuu glavu. Vukoslav Popovićč ima 66 godina, bilo je oko 7 navečer kada je primetio veliku mečku. 

Ona je jela potrgano janje, koje je medo izdvojio iz stada i priklao, a on u prvom trenutku to nije primetio, a sve to za jedan srpski portal priča njegov sestrić Ratko Polovina. Vukoslav je zaboravio na stado, i krenuo da beži koliko god ga noge nose. Medo kada je to primetio, instiktivno je krenuo za njim, a njegov stric je dobio nadljudsju snagu te mu je nekom srećom uspeo da pobegne, iako ima na leđima 66 godina. 

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj u Goliji, jer je u junu mesecu isto jednu ženu koja je bila na izvoru napao medved, ali se i ona uspela spasiti samo nekim čudom.

Preporučujemo