VELEOBRT! KARLEUŠA GOSPOĐI IZ PUBLIKE Zvezde Granda obećala tašnu, Ceca joj dala… (FOTO)

0

Prošle godine, u oktobru, Jelena Karleuša je obećala gospođi Novki Vasiljević, koja uvijek sjedi u publici, da će joj pokloniti novu tašnu, međutim, ona to nije učinila za vrijeme svog mandata u žiriju. Ali to je učinila nova članica, Svetlana Ceca Ražnatović.

Iako je Jelenu od te emsije, svake subote direktor “Granda” Saša Popović podsjećao ana obećanje koje je dala, ona je ipak završila svoje učešće u žiriju, a da gospođa Novka nije dobila obećani poklon. Po svemju sudeći, ona je ispratila obećanje koje je njena ljuta suparnica dala ženi, a nije održala riječ. U drugoj emisiji nove sezone, Ceca je donijela elegantnu crnu tašnu sa lancima koju je uručila baka Novki koja ju je odmah isprobala.

Naravno, Novka je bila odušebvjena torbicom, a Marija Šerifović nije mogla ćutati pa je prokomentarisala ovo darivanje. “Krajnje je vrijeme da su uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili”. Inače je Saša Jelenu stalno provocirao što nije održala obećanje. Kada ju je jednom Saša upitao kada će donijeti torbu Novki, ona je kroz smijeh rekla “Nikad”.

Preporučujemo