Mnogi tvrde da su na našem području žene najljepše a jedna od njihje svakako bila i Milja Vujanović koja je prva na Balkanu otovrila Astro centar i postala jedna od najboljih astrologa. Milja je imala veliki broj diploma raznih svjetskih astroloških škola a mnogi smatraju da je tačno predvidjela i svoju tragičnu sudbinu.

Ona je u svom Astro centru upoznala Obrada Zajka koji je želio da mu se uradi analiza dlanova a nakon što je otišao Milja je rekla svojim proijateljima da joj on izgleda kao neko ko je došao da je ubije. Međutim njih dvoje su kasnije započeli romansu a nakon jedne svađe koja je izbila između njih 2000. godine Obrad je pucao u Milju iz pištolja a onda je rekao Miljinom sinu koji je bio sa njima u stanu u tom trenutku da mu je ubio majku i zapalio je cigaretu.

Zatim je pored Milje koja je ležala u krvi na podu ugasio cigaretu i otišao u policiju da se prijavi. Hitna pomoć je stigla odmah po pozivu i kako je Miljina kćerka poslije ispričala doktori nisu željeli da je operišu jer su mislili da neće preživjeti. Milja je u svojoj mladosti bila i misica ali i glumica i ostalo je zabilježeno da je druga nakon Eve Ras koja se skidala u filmovima.

Međutim nakon nekog vremena joj je taj način života dosadio i posvetila se astrologiji. Za mnoge muškarce je bila fatalna i mnogim poznatim je bila opsesija  a među njima su bili i Arsen Dedić ali  i Robert dr Niro koji je došao u Beograd na jedan festival u sedamdesetim godinama. I poznati fudbaler Dule Savić je rekao kako je Milja fatalna žena  a popularni kompozitor i pjevač Arsen Dedić joj je posvetio i pjesme i ostao je u kontaktu sa njom do kraja života. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo