Novo

“Većina ljudi me zna, ali ne znaju moju priču”: Srceparajuće riječi glumca Kijanu Rivsa koje tjeraju suze na oči!

Glumac Kijanu Rivs je tokom svog odrastanja proživio sve i svašta, prolazio je kroz mnoge nedaće i može se kazati da je većinu svog života proveo nesretan.

Nakon što je postigao veliki uspjeh u životu odlučio je da sa svima podijeli priču svog života.

“Kao glumca me većina zna, ali niko ne zna moju priču. Kad sam imao samo tri godine moja otac, koji je inače diler, napustio je moju porodicu. Išao sam u čak četiri različite srednje škole i borio se s disleksijom, koja je činila moje obrazovanje većim izazovom nego što je za većinu. Na kraju sam napustio gimnaziju bez diplome.

Kad sam imao 23 godine, River Feniks, moj najbolji prijatelj se predozirao. 1998. godine sam upoznao Dženifer Simi. Zaljubili smo se i godinu dana kasnije, ona je zatrudnila. Nažalost, nakon samo osam mjeseci, naša beba je rođena mrtva. 18 mjeseci kasnije, Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Za vrijeme snimanja filma Matriks moja mlađa sestra je imala leukemiju. Na svu sreću sestra se oporavila, što je jedna od rijetkih svijetlih tačaka u mom životu.”

Poslije toga Kijanu Rivs je donirao 70 posto svoje zarade iz filma MAtriks bolnicama koje liječe leukemiju. Njega nikada ne viđate po trač rubrikama, nema vilu na Beverli Hilsu, nema tjelohranitelje i ne oblači dizajnersku odjeću.

On je običan čovjek koji se vozi podzemnom željeznicom. Kolege ga obožavaju, odrekao se ogromne sume u korist timu za specijalne efekte koji je radio na Matriksu a to je objasnio riječima da njima pripada najveća zasluga za uspjeh filma. On nikada ne priča o tome, ali oni koji ga poznaju kažu da je milione dolara darovao za humanitarne svrhe.

Oglasi – Advertisement