Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a sada… Pogledajte kako danas izgleda supruga Nikole Koja (FOTO)

0

Nikola Kojo rođen je 5. septembra u Beogradu 1967. godine. Poznati je glumac i režiser, a iza sebe ostavio je brojne uloge koje su ostale zapamćene i čije se replike znaju i dan danas napamet. Stao je na ludi kamen 2007. godine oženivši prelijepu manekenku Aleksandru Đurić. Ona je tada po prvi put došla u centar zbivanja u medijima, iako se bavila već nekoliko godina unazad manekenstvom.

Mnogi je se sjećaju iz spot za pjesmu Zdravka Čolića “Moja draga” kao prelijepu plavušu. Kada su se tek vjenčali, o Aleksandri se pričalo sve samo najljepše, iako ljudi nisu ni znali toliko toga o njoj. Nikada nije u javnost plasirala informacije o privatnom životu, a tako je ostalo i do dana današnjeg. Kao i njen suprug, ni Nikola Kojo se ne voli pojavljivati toliko u medijima. Nikola i Aleksandra su već 15 godina u sretnom braku koji uspješno čuvaju od očiju novinara i javnosti.

Brak su krunisali rođenjem tri kćerke koje također nikada nisu viđene u javnosti, što dosta govori o tome koliko uspješno kriju i čuvaju svoj brak. Isto tako, nismo imali dugo vremena ni priliku da vidimo kako Aleksandra danas izgleda, ali ovaj put je odlučila da zbog reklame pokaže kako izgleda. Oboje su zbog potrebe reklame pojavili se, te se moglo vidjeti kako su oboje sačuvali ljepotu kao i kada su se tek uzeli pa svi pisali samo o njima.

Otkrili su da je tajna njihovog izgleda energija koju crpe iz svoje porodice, kao i da su najveća podrška jedni drugima. Svi se sjećaju Nikolinih riječi o Aleksandri, a one glase ovako: “Moja Aleksandra, moj cijeli svijet, ništa na ovom svijetu ne može biti lijepo kao ono što si mi ti dala. Tvoja ljubav je u moj život unijela svjetlost i sama pomisao da si moja supruga čini me najsretnijom osobom na svijetu.”