VAUUU- SAZNALE SE MRAČNE TAJNE MILJANINOG OCA SINIŠE KULIĆA- Zato je Miljana takva kakva jeste- NJENA MAJKA MARIJA SVE OTKRILA PRED KAMERAMA (FOTO)

0

Kada je rijeliti Zadruga u pitanju, zna se da u ovoj trenutnoj sezoni ima mnogo interesantih učesnika koji su favoriti za konačnu pobjedu. Među njima je svakako Kristijan Golubović, koji važi za najvećeg favorita, ali svi oni koji prate ovaj rijaliti smatraju da je možda konačno došlo vrijeme i da Miljana Kulić pobijedi u ovome rijalitiju. Tako je tokom emisije ”Pretres Nedjelje” Milan Milošević započeo temu o odnosu između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a nakon što je Zola priznao da bi volio da se pomiri sa Miljanom, Miljanina majka Marija je dala mišljenje o tome, te je spomenula neke detalji iz Miljaninog odrastanja, a onda je spomenula i da bi:

” Od četvrte godine, kada je Siniša bio u zatvoru, pošto je bila vezana za njega i to je sve uticalo na nju. Te svađe, u svakom braku ima svađa! Njeno ponašanje kroz rijalitije je pokazalo ljude ko je ona. To je to. Naučila je rad na fiskalnoj kasi za pet dana, toliko je bila vrijedna. Gdje god hoćeš, odgovorna je bila, obazriva. Kuću cijelu sredi, a nekad neće da pipne ništa” – rekla je Marija.

Marija je tokom emisije podsjetila Miljanu i na zarađeni novac kojeg je zaradila tokom rijalitija, ali i ranije što je dobivala od svoga oca, pa je morala da preispita gdje ga je sve potrošila. Pored toga Miljana je zamjerila svojoj majci što više novca daje njenim sestrama nego njoj, te joj je rekla da je većinu vremena ona morala da se sama bori za sebe i svo vrijeme je branila Zolu od Marijinih kritika

 

 

Preporučujemo