Varao TRUDNU ženu, pa uhapšen: EVO kako danas izgleda Severinin bivši sa kojim ima POZNATI SNIMAK SA JAHTE..ŠOK! (FOTO)

0

Verujemo da ste se svi setili odmah po naslovu, revolucionarnog snimka Severine sa jahte, od pre 20 i kusur godina. Snimak njenog seksa sa priivatnikom iz Hercegovine, definitivno je oborila celi Balkan, i svakako ostaje upisan u anaale kao prvi snimak takve prirode koje je snimila neka poznata osoba. 

Nakon nje, mnoge poznate Balkanske zvezde su shvatile da bi mogle na takav način da se dignu i ožive svoju karijeru, ali jednostavno Severina je bila nedodirljiva, i jednostavno je napravila najviše što se može napraviti po pitanju samog marketinga. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, a čak je stigla i na pesmu za najbolju pesmu Evrope, popularni Eurosong. 

Severina je itekako naplatila taj mini film od nekih 7 minuta, kada se se ksa sa nepoznatim likom te ispija šampanjac. Svi su se pitali kok je taj čovek, a jako brzo se saznalo da je u pitanju hercegovački privatnik koji je sretno oženjen i ima dvoje dece. Žena je prešla preko svega, i dan dannas su u braku. 

Njegovo ime je Milan Lučić, a danas živi daleko od svetla pozornice i gotovo više niko da ga ne pita za popularni film, koji je snimljen sada već daleke 2000 godine. Evo kako on danas izgleda, sećate li gaa se?

Preporučujemo