Varao je Prijovićku s komšinicom u njenom stanu dok je radila: ODMAH GA JE ALEKSANDRA OSTAVILA ZBOG AFERE…Svi su ostali u šoku! (FOTO)

0

Aleksandra Prijović je svoju pjevačku karijeru započela tako što se prijavila na takmičenje Zvezda Granda. U toj sezoni je bio i njen koelga koji je i bivši dečko, Ljubomir Perućica. Oni su tada važili za jedan divan i skladan par, i njihova veza je trajala pune 2 godine. Ali, kada su prekinuli svoju vezu i odnos, mnoge je zanimao šta se to desilo što je dovelo do njihovog prekida. Kako su prenjeli mediji, izvor blizak paru je otkrio pravi razlog njihovog prekida.

Navodno je bila riječ o peljubi Ljubomira. On je otkrio da je Ljubomir u Aleksandrinom stanu bio sa njenom komšinisom, a da je ona za to saznala tek kada je našla dokaze u njegovom telefonu. Nakon njega, Aleksandra je započela vezu sa Filipom Živojinovićem, sa kojim je već 3 godine u braku i imaju sina Aleksandra. Njih dvoje su par koji se ne pojavljuje često u javnosti, jer nastoje provesti svaki trenutak sa svojim sinom.

Preporučujemo