UZNEMIRUJUĆI VIDEO! NJEGOVA ŽENA JE TOTALNO POLUDILA!: Objavio video bivše učesnice “Parova” kako nasrče na njega, “Moja žena Morena je PUKLA!” – Gledate na SVOJU ODGOVORNOST!

0

Morena Marjanović – bivša učesnica “Parova” i njen muž žive zajedno u kući koja se nalazi u Hrvatskoj. Ovaj biznismen je odlučio da objavi video u kojem se može vidjeti kako Morena tek tako nasrče na njega te ga optužuje za zlostavljanje koje nije učinio. Kako Manuel tvrdi, njegova supruga je izgubila kontrolu zbog ljubavnika Aleksandra Čabarkape.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Znam da je sramota za ovakav video, ali samo sam želio da pokažem sa kakvom ja osobom živim. Žena je pukla, a ovdje možete vidjeti kako se ponaša otkako je sa Aleksandrom. On joj je popio mozak, a ja je ne mogu smiriti! Kako vidim, počela je alkohol mješati sa antidepresivima, nasrče na mene kao bijesna.

Pa sa njom se više ne može živjeti, ne ume da se ponaša! Ne kažem da sam cvijećka, ali makar je živjela lijepo i mogla je naučiti da se ponaša kao dama, a ne da se baca po kući i izigrava žrtvu. – rekao je Manuel.

Kako Morena kaže, u njezinoj izjavio stoji da se to desilo u njezinoj kući, te da je doveo majstora da živi tu iako je on opasan po život. Sramota je za jednog oca da ovo objavi, trebao joj je pomoći a ne da je snima u takvom stanju.

Kada je snimao, striktno je pazio šta priča ne bi li ispao žrtva. – izjavila je Morena.

Preporučujemo