UZDRMANA ESTRADA- DETALJI PREVARE PETRA GRAŠE… GODINAMA JE DOLAZILA DANIJELI U KUĆU DA PIJU KAFU: Nije ni slutila da joj obrađuje muža…

0

Poznato je svima da je hrvatski pjevač Petar Grašo, nakon što je ostavio svoju djevojku Danijelu Martinović, nakon 24 godine veze, ušao u vezu sa Hanom Huljić, kćerkom poznatog kompozitora Tončija Huljića. Viđeni su zajedno u Zagrebu, a o njihovoj vezi Tonči nije želio ništa da komentariše. Iako je ranije izjavio da su Petar i Hana kolege i porodični prijatelji.

Sama Hana nije željela komentarisati svoja druženja sa Petrom, koja su bila jako prisna, međutim, kasnije su postala sve glasnija šuškanja kako je Hana viđena u blizini Grašinog stana. Petar i njegova izabranica, također pjevačica Danijela Martinović su živjeli u penthausu. U njemu samo sada živi Danijela, o kojoj sve komšije imaju samo riječi hvale.

“Ma bolje joj je bez njega. Danijela se kao jedna žena nosi odlično sa svime”- priča komšinica. Često je viđaju u prodavnicama, uvijek je nasmijana i svima se jako lijepo javi.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE. 

Preporučujemo