UŽAS U BAČKOJ! Mlada Petra umrla na svadbi, Radiša oženio njenu sestru Jovanku: SLAVILI dok je telo ležalo u sobi pored! (FOTO)

0

Da je u svetu sve moguže pokzzuju nam vesti koje svako jutro možemo naći na internet portalima i društvenim mrežama. Ljudi su jednostavno poludeli, i ponekad ni sama policija ni pravosudni organi nisu svesni šta se dešava kada dođu na lice mesta gde se desio zločin. Najbolje se to videlo pre neki dan kada je u Srbiji sin usmrtio majku i onda nastavio da igra video igrice, do dolaska policije. 

Ima samo 26 godina, a njegova ravnodušnost nakon tako strašnog dela ostavila je sve u Kovinu bez teksta. Neke su osobe jednostavno spremne na sve, ne bi li došle do cilja, a ona stara narodna “gazi mrtve do uspeha” se jako puno puta pokazala kao ispravna. Mi danas govorimo o jednom događaju iz prošlosti, tačnije sredina 70 ih godina prošlih godina u jednom manjem selu pored Bačke u Sremu, obeležio je horor događaj. 

Sve je bilo spremno a udaju Petre Radonjičić sa Radišom Stanišićem, bili su u vezi tek par meseci, i kada je došao dan da se venčaju celo selo se diglo na noge, veliko slavlje je bilo već spremno, a onda je prepodne Petra doobila srčani udar te je umrla na licu mesta i to u kući, dok se spremala da po nju dođe Radiša sa kumom da je “kupe”. 

Međutim, u to vreme je bila sramota da se prekine svadba, i onda su dve porodice se dogovorile da Radiša oženi njenu mlađu sestru Jovanku, dok je telo njene sestre ležalo u sobi pored. Jovanki je pozlilo od šoka, ali je morala da pristane na taj brak. 

Preporučujemo