UŽAS NA ADA CIGANLIJI! Muškarac DIVLJAČKI UDARAO NOGOM devojku u lice! Niko joj nije pomogao, MUŠKARČINE GDE STE?! (VIDEO)

0

Toplo vreme je definitivno isteralo čak i one najokorelije ljude koji ne vole vodu da izađu napolje i potraže neko osveženje, ako ne na jezeru ili bazenu, pa onda čak i na nekoj lokalnoj fontani. Gde god da dođete ssve je dupko puno kupača, a onaj koji ima privatnu kuću, lepo dvorište i neki manji bazen, pa čak i onaj plastični je definitivno u prednosti. 

Kupališta su puna, gužva je gde god da se okreneš, a na takvim mestima uvek možemo sresti neugodne i nervozne ljude koji ne podnose vrućina, pa samim time i gužva im itekako smeta. Svedoci smo uveliko velikog nasilja nad ženama, i to od strane muškaraca o kojima se uglavnom šuti na pametan način. 

Udruženja za zaštitu žena se uvek bune i to sa punim pravom, a kada vidimo tako neku scenu i to još na javnom mestu, onda stvarno budemo razočarani, još ako se niko ne usprotivi i ne pomogne jadnoj devojci ili ženi, onda je to definitivno za svaku osudu, a bašp takva scena sse desila na omiljenom kupalištu svih beograđana, Adi Ciganliji. Naime, ovaj mladić u prugastoj majici je prišao devojci i krenuo je da je čupa i udara, a ona ga je oslovljavala sa Nikola, što je znak da se itekako poznaju. 

Ono što je sve razočaralo je to, da niko od prisutnih nije uspeo da pomogne mladoj devojci, a čista je sramota da je jedna devojka stala u odbranu nesretne devojke koja je bila udarana od strane Nikole. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo…

Preporučujemo