UŽAS! Dva meseca je na grobu svoga muža Milica viđala tuđe cveće, a onda je primetila MISTERIOZNU ženu: ISTINA JE DOTUKLA!

0

U nastavku današnjeg članka kao što možete i da pročitate iz samog naslova, pred nama je jedna jako zanimljiva i misteriozna tema. Heder vendert je ime žene, koja ima 51 godinu i koja je iz Hamilktona iz Škotske, i njoj se desila više nego nesvakidašnja situacija.

Ona je imala jako veliku nesreću, kada je izgubila supruga u maju mesecu ove godine, imao je 54 godine, a njih dvoje su zadnju 21 godinu bili u braku. Ona je bila toliko utučena, da je skoro svaki dan dolazila na grob, donosila mu cveće i njegovo omiljene cigare, a onda je nakon 2 meseca shvatila da se nešto radikalno promenilo. 

Međutim, nakon par puta nakon što je došla., primećivala je neko cveće koje nije ona ostavljala. Pitala je njegove prijatelje da li su oni bili u pitanju, međutim, niko od njih nije bio na groblju. Onda je promenila rutinu u nadi da če da uhvati tog nekog ko ostavlja cveće na grob, ali nikako nije uspevala, da bi joj se jedan dan posrećilo.

Videla je ženu od 30 godina, koja je došla na groblje, i bilo joj je poprilično neugodno kada je primetila njegovu zakonitu ženu. Bio joj je strašno neugodno, jer je pomislila da je reč o ljubavnici, ali ona joj je rekla da je ona ćerka iz njegovog prvog braka za koju nikada do tog dana nikada nije niti čula.

Preporučujemo