USPELA DA OSVOJI SRCE GLUMCA, ALI NE CVETAJU UVEK RUŽE U LJUBAVI: Evo šta devojku Miloša Bikovića izluđuje kod njega!

0

Na našim prostorima je rođeno mnogo izvrsnih umjetnika, a među njima su se baš istakli glumci. Dramske akademije se nalaze širom bivše Jugoslavije, a stara garda je i danas aktuelna i aktivna. Iako države više ne ulažu novac u kulturu kao nekad, mora se priznati da mladi glumci i dalje rade dobar posao.

Jedan od onih koji su se baš istakli zadnjih nekoliko godina je Miloš Biković. Pored popularnih novijih filmova poput “Montevideo, bog te video” i “Južni vetar”, on je napravio glumačku karijeru u Rusiji koja mu je donijela dosta novca i popularnosti van granica južnoslavenskih država odakle potiče. Danas već svi znaju za njegovu novu djevojku Ivanu Malić s kojom se viđa već neko vrijeme i čini se da su sretni zajedno. Neki špekulišu da će se uskoro i uzeti i to na Mokroj gori gdje Biković već ima neke luksuzne apartmane koje je kupio zahvaljujući unosnoj glumačkoj karijeri.

Kako ljubav nije posve idealna, otkrio je šta njegovu novu djevojku baš nervira kod njega, ali to je izgleda kratkog daha. Naime, podijelio je selfie na svom Instagram profilu gdje se vidi jako ozbiljna Ivana i pomalo šašav Biković s cvikama i brkovima, a u opisu je napisao šta je u pitanju.

Ivanu, izgleda, nervira kada on nosi brkove. Zato on uvijek ostavi brkove dva dana nakon što se obrije kako bi joj mogao malo ići na živce i zafrkavati je. Mimo ovoga, čini se da se vole i da su zapravo jako sretni zajedno i da ih čeka divna budućnost.

 

 

 

Preporučujemo