URLIK ĐOKOVIĆA ČUO CELI SVET! Poludeo na terenu pa PSOVAO SVIMA SVE po spisku! (VIDEO)

0

Znate i sami da je Novak Đoković trenutno jedna od najpoznatijijh osoba na celome svetu. Naravno velika je čast da jedan Srbin bude toliko popularan i da toliko slave donosi ne samo Srbiji nego celome Balkanu.

No jedno vreme smo ga mogli videti kako nije sav svoj a to je bilo onda kada ga je njegova supruga Jelena nekako uspela nagovoriti da postane vegan i da se odrekne mesa. Tada je čovek jednostavno propao, a razmišljao je i da ostavi svoju karijeru. Sada je izgubio meč odnosno prvi set od Matea Beretinija u četvrtfinalu, no posle toga je pokazao da je ipak on taj koji želi da uzme sva četiri grand slem trofeja ove godine.

U potpunosti je sada razbio italijana, a samo ga jedan poen naterao da njegov urlik čuje ne samo celi Njujork nego i celi svet. Izgubio je prvi set u dva boda razlike, dok je drugi i treći osvojio. Za nešto manje od tri sata uspeo je da savlada šestog nosioca i finalisti Vimbldona.

A videli smo i njegove psovke koje je vrlo rado izgovarao za sve one koji su bili prisutni i koji su bili nekulturni. Posle njegovih promašenih servisa oni su aplaudirali i zviždali, a radovali bi se kada god bi on izgubio bod. To ga je razljutilo i odlučio je da pobedi meč, a posle ljudima psovao na srpskom.

Preporučujemo