Novo

Uradili smo 17 OBDUKCIJA na mrtvim od korone: Došli smo do ŠOKANTNIH podataka, kardiohirurg Ristić objavio LOŠE VESTI!

Još uvijek govorimo o koronavirusu, koji sve više i više zabrinjava ne samo obične ljude, već i znanstvenike diljem svijeta. 

Dosta njih još nije ni prodrlo u njegovu srž, tako da još uvijek nema pravog odgovora na njegov način djelovanja. Toliko je opasna ova bolest da kad uđe u tijelo, vrlo je opasno, jer se imunološkom sistemu predstavlja kao nešto pozitivno, odnosno kao bjelančevina. Tada prolazi prvu liniju odbrane našeg organizma, a kad prodre u tijelo, tada za vas nema više spasa. Pozitivni ste na koronavirus i slijedi vam duga borba za oporavak. Svih ovih mjeseci koji su iza nas, znanstvenici i liječnici diljem svijeta pokušavaju pronaći injekciju, odnosno vakcinu za ovaj virus, ali očito se ništa neće dogoditi po tom pitanju do nove 2021. godine.

Ono što se znanstvenici i liječnici uopće ne usuđuju učiniti je obdukcija tijela, jer WHO od početka upozorava da je to vrlo opasno, jer mogu se zaraziti svi oni koji su prisutni od koronavirusa. Ali, Milojko Ristić, kardiohirurg iz Srbije, kazao je da je u Srbiji pod njegovim zapovjedništvom izvršeno 17 obdukcija i da su dobili šokantne podatke. Među njima je dosta mladih ljudi koji su umrli u rasponu od 24 do 48 sati, a ovu bolest treba shvatiti na najozbiljniji mogući način. Kad je otvorio neke od preminulih, vidio je jedno ili oba pluća uništena, što je bilo zastrašujuće gledati, jer to su ipak mladi i zdravi životi. Isto tako je uočio vrlo velik problem zgrušavanja krvi u određenim organima, koji nemaju dodirne tačke s plućima, poput jetre i srca.

Oglasi – Advertisement