Showbizz

Upravo stigle tužne vijesti iz bolnice: Oglasila se Borina prijateljica i jedva ovo izgovorila!

Svi smo upoznati sa činjenicom da je poznati pjevač Bora Drljača u decembru prošle godine imao operaciju tumora na debelom crijevu.

Nakon toga je prije nešto više od sedmicu dana završio u bolnici zbog tromba, a kako saznajemo, on se nalazi na inenzivnoj njezi i njegovo stanje je kritično.

Nakon operacije tromba koji se nalazi u blizini srca, njegovi prijatelji su obavijestili javnost da je njegovo stanje stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

– Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb… Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj nezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga – rekao je naš izvor blizak pjevaču za Pink.rs.

Da bi provjerili ove navode, došli smo u kontakt sa Borinom prijateljicom i Saradnicom Svetlanom Tomić koje je i potvrdila ova saznanja.

Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajic smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom. Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobjednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pjesmu, kao što je naš veliki hit ”Nagazna mina” i da će se on uskoro vratiti na scenu – poručila je Borina prijateljica za Pink.rs.

– Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crijevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro ojsećam – rekao je tada pevač, ni ne sluteći šta će ga zadesiti na samom početku 2020. godine.

Oglasi – Advertisement