Upravo javljeno… BORA ČORBA PRIMLJEN U URGENTNI! Tuga i žalost, ZA ŽIVOT MU SE BORE…

0

I ove subote se malo dotičemo svih onih muzičkih i filmskih zvezda koje su nas napustile u poslednjih godinu dana. Mnogo je izvođača sa područja Balkana koji su se naglo razboleli, ili su preminuli od korona virusa, i na taj način su osiromašili muzičku scenu u celoj regiji. Đorđe Balašević je poslednji koji nas je napustio u martu mesecu.

Još nikome nije jasno, a pogotovo njegovim fanovima, kako je preminuo čovek koji nikada nije bio bolestan, ali na žalost obostrana upala pluća je ipak bila jača. Korona virus je u globalu napadala šta je stigla, a može se reći da je u poslednja 2 meseca itekako posustala, a sama vakcina je itekako utecala na to da imamo sve manji procenat obolelih, kao i onih koji su završavali na kisiku. Mi danas malo govorimo o legendi srpskog i balkanskog rokenrola. Bori Čorbi.

I on se malo povukao sa scene, jer je trenutno u jako lošem stanju, naime njemu je ustanovljen ka rcinom mokraćne bešike, i trenutno ide na hemoterapije. U jako je lošem stanju, a cela njegova karijera, kao i njegovi verni fanovi sve to i više nego osete. Da je stanje itekako opasno pokazuje i podatak da je kasno sinoć primljen na Urgentnu kliniku u Beogradu. 

Sa njim je stigao i njegov kum i ujedno i menadžer Bane Obbradović, Dijagnoza je opet ista, a njegov jedan te isti problem je i dalje aktuelan, pa je tako nakon doktorske obrade, rano jutros otpušen na kućno lečenje. 

 

Preporučujemo