Ispravka: Bora Čorba nije primljen u bolnicu! Nije mu ugrožen život: Ovo je prava istina

0

Balkanlifetoday.info je 26.06 objavio članak u čijem naslovu je stojalo da je Bora Đorđević primljen u bolnicu i da mu se bore za život što nije tačno. Također i u samom tekstu se navodi da je pevač primljen u bolnicu zbog problema sa tumorom mokraćne bešike.  

Nakon toga je pisalo da je nakon doktorske obrade rano jutros pušten kući, ali se nigde u samom tekstu nije navelo da mu se doktori bore za život. Relevantni mediji su objavili info da je Bora Đorđević tog dana primljen u bolnicu ali zbog uroloških problema, i da mu se uopšte nisu borili za život. 

 Na zvaničnoj Facebook stranici grupe Riblja čorba od 20 oktorbra 2019 godine je objavljen i demant u kojem je pisalo: “Riblja Čorba nije otkazala svoje nastupe niti će otkazati nijedan nastup. U Minhenu sviramo 7.decembra, a u pripremi je regionalna turneja i američka, gde se se uveliko zakazuju termini. Navodi da sam teško bolestan su dezinformacija, što se moglo videti i potvrđuje više nego uspešna letnja turneja.

Napomena: 

Vođeni analizom izmenili smo celi naslov teksta kao i sam sadržaj članka, jer je isti definisan kao preonešenje lažnih vesti i klikbejt.