Upoznali se na ulici, nisu imali ništa a danas su 40 godina u braku: Supruga HALIDA BEŠLIĆA je fatalna dama – Evo kako izgleda njegova SEJDA! (FOTO)

0

Iako mnogi od nas vole da vjeruju u istinsku ljubav koja parira onim ljubavima iz filmova, crtanih i pjesama, to jednostavno nije realnost za mnogo ljudi. Mi smo promjenjiva bića i ne možemo uvijek biti isti, a to u mnogim vezama i brakovima dovede do razdora koji kulminira preljubom.

Oni koji ostanu dugo zajedno, pa čak i dok ih zaista smrt ne rastavi znaju da ljubav i osjećanja nisu dovoljno da s nekim ostanete i da ga ili nju volite. Prava ljubav se ogleda u poštovanju i toleranciji, te želji da ta osoba bude sretna i prihvatanje njenih najgorih strana. U suštini, prava ljubav koja opstaje je daleko manje glamurozna i savršena nego u filmovima, više je podosadna i repetitivna, ali znate da imate neku osobu na koju se uvijek možete osloniti. To su naučili narodnjački pjevač Halid Bešlić i njegova supruga Sejda jer su oni u braku četrdeset godina.

Kako priča Halid, Sejda je radila u fabrici čokolade kad su se upoznali, a on je tek snimio svoj prvi singl. Kaže da je samo pjevušio po cijeli dan nakon što su se sreli i da je vremenom odlučio da je želi za svog životnog saputnika u dobru i zlu.

Nagovorio je da ostavi svoj težak i naporan posao i bude njegova supruga, a danas tvrdi da se nakon četrdeset godina ljubavi i poštovanja ne misli razdvajati od svoje supruge i očito je da jako voli Sejdu i nakon toliko decenija zajedništva i života u harmoniji i uzajamnom poštovanju. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo