UPOZNAJTE BRATA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA PO MAJCI: Biće najveći srcelomac u regionu,lepši je od brata i sportista je! (FOTO)

0

Filip Živojinović je odrastao sa pjevačicom Lepom Berenom i svojim ocem Bobom i skoro niko do njegovoog vjenčanja sa Breninom mlađom kolegicom Aleksandrom Prijović Prijom nije ni znao da Brena nije njegova biološka majka.

Naime Filip je rođen iz Bobinog braka sa nekadašnjom jugoslovenskom košarkašicom Zoricom Desnicom koja se nakon razlaza sa Bobom udala za proslavljenog košarkaša Ivu Nakića i sa njim već jako dugo živi u inostranstvu. Zorica je u drugom braku dobila dvoje djece pa tako Filip pored Stefana i Viktora ima još jednog polubrata Maria kao i polusestru Ivu sa kojima je u jako bliskim odnosima. Posebno je interesantno da se i Brena, Boba, Zorica i Ivo također druže, i izlaze zajedno kada su u istom gradu na večere.

Pošto žive udaljeni porodica koristi svaku priliku da se vide i provedu vrijeme zajedno pa je tao bilo i sada kada je Filip sa svojom majkom i sa Mariom bio u Inzbruku u Austriji i njihove zajedničke fotke je podijelio i na svom profilu na Instagramu. On je u opisu napisao samo jednu riječ: Porodica, što dovoljno pokazuje koliko su bliski ali je veliku pažnju posebno ženskih pratilaca privukao Mario koji je izrastao u zgodnog momka i mnogi tvrde da će biti i veći šmeker od svog brata Filipa.

Mario inače trenira košarku i to jako uspješno i nije ni čudo što ima talenat i predispozicije za ovaj sport s obzirom na to ko su mu roditelji. Mario Nakić je igrao za Partizan  i za Rreal Madrid a sada nastupa za Igokeu i jasno je da je pred njim velika sportska karijera.

Preporučujemo