Upali u selo DŽIPOM i napravili HAOS za sedam dana: Preplašena Zorica jedva došla sebi zbog GNUSNOG čina! (FOTO)

0

Srpski mediji pišu o neobičnom pokušaju krađe koji se desio u selu Srezojevci koje se nalazi u blizini Gornjeg Milanovca a njihova meta su bila vjerovali ili ne jagnjad. Oni su tako od bake Stojke ukrali sve životinje koje  je imala a toliko su se osilili da su sedam dana poslije cijelu operaciju ponovili  a ovaj put su upali na imanje Zorice Vuković koja inače živi sama.

Međuitm nisu prošli neopaženo jer ih je Zorica uhvatila na djelu a za medije je poslije ispričala kao su se lopovi pojavili u po bijela dana u džipu koji nije imao tablice. Ona ih je zatekla  u trenutku kada su već sve ovce i jagnjad utovarili u džip i ona je odmah počela da viče i da doziva pomoć ali je bilo kasno. Ono što je dobro u cijeloj ovoj stvari je da su lopovi požurili da pobjegnu a jedna od ovaca je  glavom udarila vrata i otvorila ih pa su životinje uspjele da iskoče i lopovi su ostali kratkih rukava.

Iako se jako uplašila zbog svega što je preživjela Zorica se odmah uputila u policiju i prijavila cijeli slučaj. Ona je u svom iskazu koji je dala u policijskoj stanii navela da se radilo o četvorici muškaraca koji su došli u džipu bez registarskih oznaka i koji su do momenta kada ih je ona zatekla bili u džip natovarili dvije ovce i petero jagnjadi dok je u štali bilo još devet ovaca.

Ona je za medije rekla i da ovo nije prvi put da je pljačkaju i da su joj prije 4 godine pokušali ukrasti traktor tako da od tada sve drži pod ključem. Mještani  ovog sela smatraju da do krađe životinja dolazi jer je velika otkupna cijena i to je za lopove lak način da dođu do para.