UMRLA U BEDI, OD NAJTEŽE BOLESTI A POGIBIJA NJENE PORODICE I DANAS JE MISTERIJA! – Ovo je njihova poslednja slika s bankarkom Dafinom! (FOTO)

0

U burnim devedesetim godinama u Srbiji je najpoznatija banka bila Dafiment čija je vlasnica bila Dafina Milanović a prije trideset godina je cijela nejna porodica, suprug, sin i kćerka izgubili živote u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto putu prema Mađarskoj.

Oko njihove smrti su nastale brojne teorije zavjere a jedna od njih je bila i da ih je Dafina sklonila na sigurno i da je sve iscenirano. Postoji nekoliko verzija ove nesreće a jedna od njih je da je auto u kojem se nalazila Dafinina porodica sletio sa puta a pošto je u to vrijeme njeno bankarsko carstvo počelo da se urušava mnogi su sumnjali da je sve lažirano i da ih je ona na ovaj način željela zaštiti jer je već počela da dobija razne prijetnje.

Navodno je i sama Dafina jednom novinaru 1992. godine rekla kako su oni živi ali i da ne smiju da se vrate u Srbiju. Dafinu su u to vrijeme nazivali bankarkom Slobodana Miloševića i bila je glavni akter u stvaranju fantomske banke zajedno sa moćnim i uticajnim ljudima u Srbiji u to vrijeme, preko koje su oprane i nestale stotine miliona maraka.

Jedan od izvora koji je bio blizak tajnim službama je za Kurir rekao kako se Dafina kada je saznala za smrt svog muža i djece ponašaa opušteno i smireno te je nastavila da radi ali  i da se pojavljuje na raznim proslavama i prijemima. Ona je tada još uvijek bila jako bogata i moćna ali se već naziralo urušavanje svega pa je velika mogućnost da je makla muža i djecu iz Srbije. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo