UMRIJET ĆEŠ PRIJE NEGO DIJETE PORASTE, TI SI BABA! GLUMICA POSTALA MAJKA U 55. GODINI… SVI JE MALTRETIRAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

0

Mnogi ljudi, koji pripadaju starijoj i srednjoj generaciji se sigurno sjećaju danske manekenke i glumice Brigit Nilsen, koja je važila za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu.

Brigit danas ima 58. godina i majka je petero djece. Svoju posljednju djevočicu je nazvala Frida i dobila ju je prije tri godine kada je imala 55. godina, a to joj je prvo zajedničko dijete sa sadašnjim suprugom Matijom Densijem. Ovu glumicu je posebno proslavio brak sa glumcem Silvester Staloneom, ali je njihova ljuba brzo doživjela krah.

Nakon razvoda, Brigit je bila dosta interesantna medijima baš zbog svojih veza. Nije se uspjela odmah ostvariti kao majka, ali nakon deset godina pokušavanja, pomoću vještačke oplodnje je uspjela. Na svu sreću, Frida je rodila Fridu koja je nedavno napunila 3 godine. Želja da se ostvare kao roditelji im se konačno ostvarila, i kako glumica kaže nikada nemojte odustajati od svog cilja. Prije par dana su podijelili slike sa kćerkinog rođendana.

Preporučujemo