UKRAJINA NA NOGAMA: Djevojčica (7) pronađena nakon neumorne potrage, roditelji potrešeni kada su vidjeli gdje je pronađena – TRAGIČAN KRAJ potrage za Mašom!

0

Dio sela je bio blokiran od strane policije kada je tijelo Maše pronađeno nakon ustrajne potrage. Policija je odmah počela intezivno raditi na razotkrivanju ovog krivičnog djela zbog kojeg je cijela Ukrajina potrešena.

Beživotno tijelo sedmogodišnje Marije Maše Borisove je pronađeno nakon pet dana potrage.

Prema Ukrajinskim medijima, beživotno tijelo dijeteta je pronađeno u četvrtak u džaku skrivenom iza stare štale na jednom imanju. Prema nezvaničnim informacijama, pronašlo ga je jedan mještanin, te je smjesta nazvao policiju.

Nakon potresnog poziva, policija je odmah stigla na lice mjesta kao i ekipa forenzičara kako bi uvidjeli ovaj slučaj, a policija je objavila fotografije sa mjesta zločina.

Počela je intezivna potraga za nemilosrdnim zločincem.

Mala Maša je pronađena u istoj odjeći kao i onog dana kada je kidnapovana na autobuskoj stanici. U potragu za njom je bilo uključeno više od 200 policajaca, mještana, kao i policijski psi.

Tog kobnog dana, djevojčica je otišla da se igra sa drugarima, te je otišla do stanice ne bi li dočekala svog oca jer je očekivala njezin osmomartovski poklon. Mještani su vidjeli da je otišla tamo, ali kasnije nisu shvatili gdje je otišla.

Preporučujemo