UKLETA KUĆA JE PROMJENILA PREKO 17 VLASNIKA: Potresna priča – Onom ko u njoj provede samo JEDNU noć, dešavaju se JEZIVE STVARI! (FOTO)

0

Kako neki ljudi tvrde, ova kuća je promjenila čak 17 vlasnika, a sa napuštene kuće, ozidane prije više od tri vijeka, pored Vilinog potoka u Gornjoj Koviljači, poznatoj i kao “ukleta kuća” – odavno je nestao krov..

Zastrašujuće priče o paranormalnim pojavama u zakorovljenom objektu, gde stanara nema još od početka devedesetih, kao da nisu uticale samo na kradljivce koji su oplevili vikendicu čiji je graditelj i vlasnik svojevremeno bio čovek kojeg se meštani sećaju samo po imenu Boža.

O toj kući se s vremena na vreme pojave nove priče, ali novog vlasnika, koji bi je kupio, nema ni u nagoveštaju. Niko više ne zna ni ko bi mogao da je proda jer narod ne pamti ni ko je bio poslednji vlasnik.

– Ma, o toj kući se svašta pričalo i pisalo. Taj Boža je živeo u njoj sa decom kratko, a kada ju je napustio prodata je nekom čoveku koji je živeo u Nemačkoj. Bila je tu i jedna romska porodica, ali je i ona kratko živela u kući o kojoj kolaju priče da je puna duhova – rekao je Vladimir Mićić, zatim nastavio..

ostatak pročitajte ovdje!

Preporučujemo