Uhvatio ženu NA DELU sa ljubavnikom: Kad je čuo zašto mu se dala, odmah joj je OPROSTIO! (VIDEO)

0

Posljednjih godina broj razvoda u svijetu vrtoglavo ratse a kao glavni razlog se navodi prevara jednog od supružnika  i ekonomska situacija. Mnogi se slažu da je i pojava interneta i društvenih mreža dosta doprinjela ovoj pojavi jer se pomoću njih ljudi i koji  se ne znaju povezuju i zbližavaju i nije rijedak slučaj da se brak razvrgne zbog osobe koju je jedanod supružnika upoznao preko fejsbuka.

Danas vam donosimo jednu interesantnu priču upravo na ovu temu  a sve se desilo u jednom brazilskom gradu Kampo Grandeu a o njoj su pisali i tamošnji mediji. Žena čije ime nije navedeno je našla ljubavnika i sa njim se sastajala u hotelu ali je njen muž sve otrkrio. Jednog dana je pratio i banuo u hotelsku sobu u kojoj je ona bila u akciji sa svojim ljubavnikom.

Interesantno je da su i ona i njen muž ali i njen ljubavnik bili evanđelistički pastori i žena je mužu objasnila da je na ovakav potez nagovorio Nečastivi i da jednostavno nije mogla da odoli. On je galamio na nju iz sveg glasa i rekoa joj je kako mu je uništila porodicu i kako je ona đavolji pastir, ali kada se smirio i malo razmislio odlučio je da joj sve oprosti.

Obzirom da je sve odjeknulo u javnosti novinari su ga kontaktirali i pitali zašto se odlučio na oprost a on im je odgovorio da je postupio kao pravi hrišćanin jer svi griješimo a njihov brak koji traje već 21 godinu ima budućnost. Dodao je i da njegova supruga nije jedini krivac jer smo svi žrtve Sotone.

Preporučujemo