UDATA ŽENA NE SME svom mužu reći NE u krevetu! NEMA IZGOVORA “Imam glvobolju”….Uvek treba da mu DAJU a evo i zašto… Poznata glumica RAZBESNELA JAVNOST!

0

Za danas jedna jak oosetljiva i nadasve jako zanimljiva tema koja će se svakako svideti svim muškarcima, a jako mali procenat žena će da uživa u njoj, Naime, koliko puta ste čuli nekog muškarca kako kuka, i kako se žali prijateljima da ga žena ne ispoštuje u krevetu kada je njemu to na pameti? Verujemo jako puno puta, a tako je od pamtiveka, da muškarci imaju želju za se ksom čim otvore oči, dok se ženama ipak treba poklopiti mali milion stvari da bi bile intimne sa nekim Međutim, danas govorimo o jednoj američkoj glumici, koju bi svaki muškarac poželeo kao partnerku.

Kapris Bure je poznata američka glumica, koja je preko 7 godina u braku sa svojim suprugom, i sa kojim ima sina od 2 godine. Ona kaže da i pored svojjih godina se u krevetu ponašaju kao zečevi. Njen savet je svim ženama da je to samo 10 mninuta posla, i da onda zadrže mir u kući…

Preporučujemo