Novo

Udata komšinica iz moje zgrade me mjerka već neko vrijeme: Dala mi je ponudu koju nisam mogao da odbijem: Iako me je pomalo i stid njenoga muža, ipak sa zadovoljstvom radim te stvari (FOTO)

Ovaj se članak sastoji od ispovijesti jednog mladića koja je osvanula na društvenim mrežama.

” Od kako sam se doselio u novu zgradu, sve mi je nekako novo. Nikoga ne poznajem, ali je moja sreća što su svi u zgradi prijatni i ljubazni. Nakon nekoliko sedmica za oko mi je zapala jedna komšinica o kojoj nisam znao ništa. Malo po malo, kako se sretnemo u ulazu, počnemo da razgovaramo, i tako saznam da ima muža. Sve mi je tada palo u vodu. Međutim poslije nekoliko dana me je pozvala kod nje na kafu.”

Kako ovaj mladić priznaje, tada je sve krenulo nekim putem kojim se ni u snu nije nadao, u kojem je radio neke stvari na koje nije nimalo ponosan, međutim kao muškarca ga itekako zadovoljavaju.

” Moram priznati bio sam mnogo iznenađen, jer šta bih ja trebao da radim sa udanom ženom. Međutim odlučim da zanemarim logiku i odem na tu kafu. Mogu vam samo reći da mi je to iskustvo bilo najbolje ikada, blago njenom mužu. Onda je to prešlo u rutinu. Znam kada njen muž ide na posao i već tada mogu da očekujem poziv za kafu, a kod nje ostajem do posljednjeg trenutka prije nego se muž vrati. Čak sam ga nekoliko puta zatekao u liftu, i muka mi je kad mu ljubaznim glasom moram reći dobar dan, a bukvalno sam mu bio sa ženom prije 3 minute.”

Na samom kraju njegove ispovijesti, on objašnjava kako je zbunjen ali i priznaje kako je njegova muška strana vodila glavnu riječ, a odluka u vezi ove afere je bila slijedeća:

” Zgadi mi se život kad vidim ispred zgrade kako ga ispraća na posao. Doslovno sam smršao pet kilograma od kako se nalazim sa njom, dok njen suprug krvavo radi da bi joj obezbjedio sve u životu. Ona sve to olako shvata i jednostavno ga ne cijeni ni sekunde. Pomalo mi ga bude malo i žao nekad, ali ću ja iskoristiti svaki mogući trenutak.”

Oglasi – Advertisement