UDARNA VEST! Kosovo i Metohija PRESUDILI! Predsednik je NAPADNUT, pa nije valjda OVO glavni razlog? UŽAS…

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je i proteklih dana itekako bio u pogonu, a za ovog čoveka jednostavno ne postoji ni nedelja, ni praznik niti bilo kakva Slava, on jednostavno non stop radi samo za Srbiju. Vakcine su prema njegovom mišljenju najveći prioritet za Srbiju trenutno, i sve dok i posednji punoletan građanin Srbije ne bude vakcinisan, on se neće smiriti. 

Međutim, i pored dobrog posla koji radi za svoju zemlju on je i dalje na tapetu u strukturama našeg drštva, jako je puno ljudi koje ga ne vole, ali šta da se radi, bez opozicije ne bi bilo niti njega, zar ne? Dragan Đilas i Čedo Jovanović su svakako njegovi najveći neprijatelji, i sa njima uvek ima medijska prepucavanja, mada se u njihovim borbama preti i deci, što je složićete se nije nikako u redu. 

Dragan Đilas odnedavno se javno deklariše i putem jedne televizije, koja je u totalu kontra predsednika Srbije, a on na sve načine pokušava da ga skine sa vlasti, ali mu to jako teško polazi za rukom, jer je narod u 80% slučajeva na strani Aleksandra Vučića. Ako tome dodamo i veliki problem sa Kosovom i Metohijom, onda dobijemo polepljene posmrtnice po Srbiji sa likom njegovog sina, a gde je tu veljko belivuk?

Čoveka definitivno napadaju sa svih strana, a na društvenim mrežama od kako je krenula ccela hajka sa korona virusom, imali smo čak i smrtnih pretnji za prvog čoveka Srb ije. Dosta njih je i privedeno po tom pitanju, a svi su prolazili sa kaznenim prijavama i novčanim kaznama. 

Preporučujemo