“Udarila joj slava u glavu, SVE JE PRODALA i zaboravila!” Meštani Brčkog, Breninog rodnog kraja, kažu da se STIDI svoje stare kuće, NEĆE TA DA POZDRAVI… (FOTO)

0

Lepa Brena je prisutna na esttradi preko 40 godina, a za sve to vreme je napravila kao nijedna druga pevačica do sada. Njena poslovna i privatna imperija se procenjuje na nekoliko desetina miliona evra, a jako mali procenat ljudi zna da je ona u stvari iz Bosne i Hercegovine, i jednog manjeg mesta koje se zove Brčko. 

Odatle je otišla kao jako mlada u srednju školu u Beograd, odakle se zapravo nikada nije niti vratila. Ona je odrasla u jako velikoj porodici, a nisu nikada imali nešto puno para, a akako njene komšije navode, Lepa Brena je od malih nogu uvek pevala, pa je baš iz tog razloga od nastavnika fizičkog vaspitanja i dobila nadimak Brena. 

Jako retko je dolazila u poset roditeljima u Brčkom, a kada su oboje umrli, više se skoro nikada nije vratila. Lepa Brena je nedavno prodala i porodičnu kuću, jer je za Brčko apsolutno ništa ne veže, a ekipa srpskog Kurira je posetila njene komšije koje kažu da ju je veliki grad jako promenio. Naime, kad god bi došla, nikada se ne bi sa njima pozdravljala, a dolazila je uvek u nekim limunizama. 

Kao da je zaboravila da je odrasla u ovoj kućici i da se kao mala igrala na cesti. Kako kažu, u Brčkom ima još 2 tetke, ali i njih isto tako skoro nikako ne obilazi niti se brine o njima. 

Preporučujemo