UDALA SE I SNEKI! EVO i mladoženje, kuku Snežo PA ŠTA JE OVO? Oči će vam stati kada ga vidite…(FOTO)

0

Snežana Babić Sneki je nekko ko je na domaćoj estradi prisutan preko 30 godina, i osim dobre pesme i lepog glasa, ona je uvek važila za pevačicu koja je imala najbolje telo na celoj estradi. Visoka, duge noge i plava kosa je nešto što je oduvek krasilo. Međutim, ono što je zanimljivost za nju je to da se nikada nije udavala. 

Bila je san većine muškaraca u bivšoj Jugoslaviji, a za mikrofon je stala sa samo 22 godine. Odmah je pobedila na Ilidžanskom festivalu, i to je zappravo početak njene sjajne karijere. Nikada se nije često pojavljivala u medijima, a muškarci su za nju bila prava misterija, jer je retko ko mogao da je usnimi u javnosti sa njom. 

Međutim, ono što se jak omalo zzna za nju jeste to, da je sa samo 13 godina iza sebe imala čak 300 odigranih predstava, i to sve u okviru školske sekcije. Već u pubertetu nastavnica glume u njenoj školi joj je predviđala veliku glumačku karijeru, a kada je shvatila da ima dara i za pevanje, našla se u velikoj dilemi. Tada je morala da odluči, kojim putem će krenuti dalje, i donela je pravu odluku, a to je da će da postane pevačica. 

Nje i nema baš puno u medijima, a na društvenim mrežama također nije česta pojava, ali se sada ipak odlučila da oglasi. Ona je pre par večeri bila kod svoje prijateljice koja je otvarala salon venčanica, a i sama Sneki je odlučila da oproba jednu, a mladoženja je bio niko drugi do crnogorski reper Nigor. 

Preporučujemo