Showbizz

Udaje se Ana Nikolić, odvela dečka na Tajland: Skinuli se u kupaći i brćkaju se: Srpska pjevačica nikad sretnija: Čekala da smrša pa objavila radosne vijesti!

Kako svi kažu uz rad dolaze i nagrade to glasi i za Anu Nikolić koja je već duže vrijeme provodila u teretani i tako dostigla tijelo koje je uvijek htjela, pored toga dobila je mnogo samopouzdanja i pronašla novog dečka.

Poznata pjevačica je odlučila da se nagradi te je tako ljetovanje provela u Ujedinjenim Arapskim Emiratim, nakon čega je otišla u Tajland, a smatra se da je za ova putovanja potrošila oko dvadeset i pet hiljada eura, međutim također na putovanje nije išla sama već sa dječkom kojeg nije pokazivala u javnosti.
Po slikama koje objavljuje vidi se kako Ana uživa u prvom zajedničkom odmoru sa svojim novim momkom.


– Ana nikada nije bila sretnija i zadovoljnija. Mršava je kao grana, stesala se, uradila nove pjesme i zato je riješila da uživa za sve pare, jer kad izađe novi album, zaradiće ponovo. Pored toga, zaljubljena je do ušiju u novog dečka. Ne mogu da vam kažem ko je i šta je, jer će se naljutiti, ali gleda u nju kao u Boga. On joj je bio vjetar u leđa da figuru dovede do savršenstva, a sada, koliko vidim, fotografiše je na plažama. Ali Ana ne zapostavlja ni kćerkicu, skoro i da se ne odvaja od nje – rekla je Anina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.


Kako ona govori Ana nema planova da se udaje niti da rađa više djece i da nikada nije bila zadovljnija sa sobom.
Trenutno uživa u životu i ona je nova žena i pokazala je da uz veliki rad dolaze i velike nagrade.

Oglasi – Advertisement