Užas u nacionalnom parku: MEDVED POJEO TINEJDŽERA! Zver napala turiste, našli ga kako se pravi mrtav nad ostatcima svoje žrtve…(FOTO)

0

Verujemo da kada ste pročitali naš današnji naslov jednostavno niste mogli da verujete da se to stvarno desilo i dogodilo, a da nije deo nekog horor filma. Međutim, u današnje vreme sve je moguće da se desi, pa čak i ovakve stvari koje su van svake pameti. Zato se jako treba dobro paziti kada se negde krene, jer priroda je jako čudna stvar pogotovo u proleće ili leto.

Medvedi su i više nego poznato po tome da imaju zimski san, koji traje do kasnih prolećnih dana, a koji traje minimum 3 meseca. Za celo leto i jesen, on se opskrbi sa jako puno hrane, i pri tome apsolutno ne bira šta i koga će da pojede. Možete li samo da zamislite da ste gladni puna 3 meseca? 

On tada izlazi iz svoga brloga, i onda je jako gladan, nakon toliko puno vremena. On se spušta u šumu i bira divljač koja mu se nađe na putu, razne biljke, ali se zzna zaletiti i u košnicu punu meda, da zadovolji nizak nivo šećera u krvi. Sledeća priča nam dolazzi i Rusije, koja je saama po sebi i više nego brutalna. Naime, tamo je grupa izvišača bila na izletu, a tada su primetili da im fali jedan član koji je imao samo 17 godina. 

Našli su ga raskomadanog sa medvedom, a tada je napao i drugog tinejdžera, koji je imao džepni nož i uspeo je da ga ubode u vrat, i onda se medo prepao i dao u beg kada je video ostale izviđače. Sve se desilo u nacionalnom parku Ergki.

Preporučujemo