UBISTVO PEVAČICE koje je zavilo CELU SRBIJU U CRNO: Dragana Mirković neutešna, bila joj je najveća podrška: ONA je završila TRAGIČNO, u trenutku ZVERSKI UBIJENA! (FOTO)

0

Ubistvo poznate pjevačice Ksenije Pajčin koje se dogodilo u martu 2010. godine je šokiralo cijelu Srbiju i mnogi nisu mogli vjerovati da je ova mlada žena pred kojom je bio život i blistava muzička karijera zvjerski ubijena i to od strane svog vjerenika poznatog crnogorskog manekena Filpa Kapisode koji je nakon što je Kseniju usmrtio hicem iz pištolja u glavu presudio i sam sebi u njenom stanu.

O Kseniji se znalo uglavnom sve ali je malo poznata činjenica da je za njene prve korake na estradnoj sceni zaslužna jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji Dragana Mirković koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje više od tri decenije. Ona je sa pokojnom Ksenijom bila prijateljica i pomogla joj je da pronađe svoj put na estadi a upoznale su se kada je Ksenija zajedno sa plesnom grupom Beat street nastupila u Draganinom spotu za pjesmu Opojni su zumbuli.

Jednom prilikom je Dragana govorila o Kseniji u emisiji Ekskluzivno i rekla je kako je Ksenija znala da pokaže ljudima koji Dragani nisu bili naklonjeni da ipak treba da je poštuju što je za Mirkovićku bio dokaz Ksenijine veličine i ljudskosti. Dragana neke pojedinosti o tome kako je Ksenija branila pred onima koji su je iz nekog razloga napadali nije ni znala prije Ksenijine smrti ali se sjeća kako joj je ona govorila da se ništa ne brine i kako se ona bori za nju.

Dragana je istakla da joj je jako žao što to nije znala dok je Ksenija bila živa  da bi joj onda siigurno uzvratila na isti način i pokazala koliko joj znači njihovo prijateljstvo. Pored toga kobnog dana kada je ubijena Ksenija je pokušavala sa stupi u kontakt sa Draganom ali nije uspjela.