U ovom Srpskom gradu za samo 3 dana ulovljena 2 POSKOKA! Zmije im se penju na balkone, TOTALNI HAOS! Građani u panici…(FOTO)

0

Do sada smo jak opuno imali članaaka koji su jak opovezani sa zmijama koje u ovo doba više nego divljaju, i to prema prvim procenama puno više nego što je to pre bio slučaj. Jednostavno lepo vreme, i jako visoke temperature za ovo doba godine, ih je bukvalno isterao napolje i čak iz prirode isterao na vreli gradski asfalt. 

Jako se dobro zna, da su zmije hladne krvi, i da nakon duge zime jednoistavno im trebba što više vitamina D i samog sunca, a u neretkim slučajevima ulazze i u kuće. Svi se sećamo slučaja iz prošloga leta kada je u sred Zvezdare u Boeogradu, jednoj porodici se otrovna zzmija popela čak na treži sprat i ušla u sobu. Nikome još uvek nije jasno kako se usspela uspeti čak tako visoko, a prozori su bili zatvoreni?

Čovek je bio pribran i uspeo je da je usmrti i baci napolje. Mi danas idemo do delova balkana gde su u ovim trenutcima temperaature preko 40 stepeni. U Republici Srpskoj temperature idu čak preko 40 stepeni, grad koji je okružen samo stenama i kameno idealno je stanište opasnih zmija ottrovnica-poskoka. Zato su njihovi građani u velikom sttrahu u poslednje vreme. 

Uspaničeni građaani su pozvali nadležne službe koje nikako nisu reagovali na vreme, tako da je lokalni junak, čovek koji se ne boji zmija Mišo Pamučina prvi reagovao kod kone kojoj se poskok pokušao kroz roletne uvući u sobu. Jako zanimljiv slučaj, jer je i njima sasvim sigurno bilo pretoplo, tako da su potražile malo i hlada. 

Preporučujemo