U NEMAČKOJ SU RADILI 40 GODINA I SVO BOGATSTVO OSTAVILI SINOVIMA: Ono što su Cvetkovići doživeli od dece, ne bi ni od NEPRIJATELJA

0

Danas Vam donosimo i više nego interesantnu priču iz Leskovca. Riječ je o bračnom paru koji je 40 godina radio konstantno u Njemačkoj kako bi mogli da izdržavaju svoju porodicu. Njihovo troje djece, dva sina i kćerka, odrastali su uz roditelje od oca i nikada im ništa nije nedostajalo. Zapravo, roditelji su morali zbog posla napustiti Srbiju kada su djeca ulazila u period pubereta, a do tad su bili s njima.

Roditelji su dosta radili i samim tim su zaradili dobre pare koje bi štedili sa strane kako bi svojoj djeci jednog dana napravili ogromne vile i kuće, ali i dobre stanove na moru Crne Gore. Kćerki su dali dobar miraz tako što su joj obezbijedili BMW-a najnovijeg, ali i kroz druge skupocjene poklone. Njihova porodica je savršeno funkcionisala i ljubavi je bilo na pretek, sve do kobnog dana kada je preminuo otac Cvetković. Kada su se roditelji Cvetković vratili u Srbiju nakon dužeg vremena kako bi uživali i provodili vrijeme sa svojom djecom i unucima, nakon mjesec dana on je preminuo.

Godinama unazad je bolovao od demencije i borio se s njom, te nikakvih drugih zdravstvenih problema nije imao. Imao je više od 80 godina, ali je demencija uradila svoje. Njegovi sinovi dobili su ugovor da ih roditelji cijeli život izdržavaju, a otac im je obezbijedio i to da im poklanja svu pokretnu i nepokretnu imovinu, jer se to tako radi kako je otkrio njihov advokat.

Ovim ugovorom se nastojalo obezbijediti da i kćerka naslijedi nešto, bez obzira ako se jednog dana uda. Svima je čudno bilo što u ovom ugovoru ni njegova supruga ništa neće naslijediti, iako su se rastali u ljubavi i u braku. U tom periodu, djeca i unuci su joj prijetili i tjerali je iz svojih stanova i nigdje nije dobrodošla. Za ostatak priče, pročitajte ovdje.