“U jednom trenutku imala je svega 35 kilograma”: Poznata glumica se bori sa RIJETKOM bolešću, niko još ne zna pravi uzrok nastanka

0

Anđelinu Đoli poznajemo sa velikog platna ili sa crvenih tepiha, kao i ekscesa iz privatnog života koji se vezanu za brak sa Bredom Pitom i razvdom sa njim. Pored statusa najljepše žene na svijetu i talentovane glumice, ona je prije svega i majka. Zvijezda ovu ulogu ispunjava vaspitavanjem čak šestero djece.

Ali, malo ljudi zna da se ona bori sa mnogim zdravstvenim problemima. U porodici holivudske zvijezde nekoliko generacija je preminulo od ra ka. Sa ovom bolešću su se, između ostalih, borile i njena majka, baka i tetka. Nije ni čudo što je ona uzela profilasu. U 2013. godini su mediji objavili da se ona podvrgnula dsovtruskoj profilaktičkoj mastekromiji, kako bi umanjila rizik od dobijanja opake bolesti dojke.

Dvije godine nakon toga, je odlučila da ukloni i jajnike i jajovode. Anđelina se nikada nije stidjela da u javnosti govori o svojim odlukama. U poznatom časopisu Tajm je ispričala o najtraumatičnijim trenuticma kada je njena majka bolovala od ra ka.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

Preporučujemo