TUŽNA SUDBINA BILJANE SEČIVANOVIĆ! Plakala kad je zatrudnela, a ono što se dešavalo dok se PORAĐALA nikada neće ZABORAVITI!

0

Biljana Sečivanović je široj publici postala poznata nakon što je nastupila u Zvezdama Granda i tada su mnogi bili ganuti njenom tuužnom sudbinom. Ona je tada ispričala kako je samohrana majka jer je njen partner koji je bio austrijski biznismen napustio kada je ostala u drugom stanju i rekla mu da želi da rodi dijete.

Ona je danas u sretnom braku a sudbonosno da je izgovorila Aleksandru Nenadiću prošle godine u saeptembru a sa njim je već godinama unazad u vezi. Njih dvoje su stvorili svoju oazu u kojoj uživaju sa njenim sinom Matejom i Nenadovom kćerkom iz prvog braka i prava su složna porodica. Nakon njene svadbe je bilo i negativnih komentara u smislu da ženi koja je njenih godina i već ima dijete ne priliči da nosi bijelu vjenčanicu i pravi veliku svadbu ali kako je ona u jednom intervjuu rekla na te priče se ne želi obazirati.

Biljana je ispričala kako je u životu imala više ljubavi ali joj do Nenada nije bilo suđeno da stane pred matičara. Njena prva ljubav je bio jedan harmonikaš koji je nju također volio ali se njegovim roditeljima nije dopadalo što je Bilja pjevačica pa su se nakon tri godine zabavljanja rastali.

Nakon toga je otišla u Austriju i tamo je upoznala Bojana koji je bio klavijaturista u bendu i sa njim je započela vezu koja je također propala. Sa njim je bila devet godina ali pošto nije mogla da ostne trudna razišli su se. Dok je bila jako tužna i nesretna upoznala je čovjeka koji ne pripada estradnom svijetu i sa njim je ostala u drugom stanju. Ostatak pročitajte ovdje.