Mnogima su djeca i porodica najvažniji aspekt života i stoga je jedna od najtežih stvari gubitak člana rodbine. Nijedan roditelj ne želi doživjeti tu noćnu moru da mora sahraniti svoje dijete jer svi očekujemo da to bude obratno u životu, a ni to nije lako nikome ko ima finu porodicu.

Neke slavne ličnosti su dospjele na naslovnice mnogih novina u najgorim trenucima svojih života, pa čak i kada im premine ili pogine neko iz porodice i onda se moraju suočavati s tim dok su sve oči uprte u njih. Takvo nešto je prošla i porodica slavnog glumca Srđana Žike Todorovića. Žika i njegova supruga Ana su par godina unazad izgubili sina Dejana i jedva su podnijeli tako težak gubitak. Mnogi parovi inače izgube sve što su imali kad je u pitanju ljubav i zajedništvo, a neke život totalno dotuče kada se takvo nešto desi da se nikad više ne oporave.

Ana i Žika su to preživjeli i nastavili živjeti dalje u čast svog pokojnog sina, a nove fotografije pokazuju da ljubav nije napustila ovaj brak kao što i sami možete vidjeti na priloženim fotografijama. Ljudi su naročito zadivljeni snagom koju pokazuje gospođa Ana nakon svega što su oni prošli zajedno.

Jedna od priloženih fotografija prikazuje Žiku, Anu i jednu prijateljicu na ljetovanju u ribarskom gradiću Bigova gdje je Srđanov otac davno kupio plac i sagradio vikendicu. Ana i Žika su se inače upoznali na Ada Bojani, a ona je inače iz Cetinja i tu su se na kraju i vjenčali.

 

 

 

Preporučujemo