TUGA U ZADRUZI! OD JAKOG UDARCA U GLAVU, SLOMIO VILICU! Učesnik rijalitija morao napustiti šou- OGLASIO SE I OTKRIO SVE DETALJE… ŠOK!!

0

Posljednjih nekoliko dana se u Zadruzi izdešavalo mnogo stvari, možemo reći da je konačno došlo vrijeme da se konci pomrse. Naime, vijest koja drma javnost je novonastala situacija između Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Sudeći po svemu ovome, između njih se desilo nešto mnogo više, pa su u emisiji kod Sandre i Baneta indirektno priznali da imaju neka osjećanja jedno prema drugom, a kada je Dejan čuo šta je Dalila rekla otišao je u vanjsku kupaonicu i počeo da ludi i sve ruši. Vidjeti ćemo šta će se dalje dešavati između njih.

Ali danas ćemo pisati o jednoj drugoj situaciji koja se desila. Naime, poslije žurke, došlo je do haosa između Filipa Cara i Ademira Peleša. Nakon tog incidenta, Ademir je morao napustiti rijaliti, te se sada oglasio povodom toga i napisao: “Izašao sam napolje i trebam krenuti kući, sinoć nisam mogao da reagujem niti da uzvratim, jer mi je pukla vilica od kvarnog i podmuklog udarca. Vratiti ću se za mjesec dana i nadam se da Cara neće diskvalifikovati”.

Preporučujemo