TUGA U SRBIJI! Tragedija kakva se ne pamti, poginuo poznati fudbaler u teškoj saobraćajnoj nesreći, imao je samo 24…UŽAS!

0

U Srbiji je u poslednje vreme itekako skočio procenat crne hronike, koja je definitivno obuzela sve sfere društva. Verujemo da ste do sada svi videli ili čuli za veliko narušavanje javnog reda i mira koji se desi pre 3 dana na Ada Ciganliji. Na prepunoj plaži je muškarac pretukao devojku, a priveden je odmah i sada mu sledi čak i zatvorska kazna. 

Da to nije sve pokazuje i veliki broj ubistava, pljački i samoubistava koje su se dešavala u prethodnom periodu, a ljudi su jednostavno poludeli, jer ono što se može pročitati na naslovnicama veb portala i na društvenim mrežama je ravno nekoj apokalipsi ili smaku sveta. 

Međutim, i pored svega ovoga imamo i veliki broj odlazaka poznatih osoba, a poslednja informacija koja nam dolazi iz Srbije je ta da je popularni pevač Bora Đorđević teško bolestan, a u subotu večer je primljen na urgentni centar u Beogradu. Radi se o njegovoj staroj dijagnosi a to je tu mor koji ima na mokraćnoj bešici, ali je nakon detaljne pretrage pušten na kućno lečenje. 

Sada još jedna jako tužna vest, koja nam ovaj puta dolazi iz sveta sporta. Abdelaluluh Harun koji je imao samo 24 godine, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći saopštio je atletski savez Katara. On je osvajač zlatne medalje na trci do 400 metara na Olimpijadi 2017 godine. 

Preporučujemo